Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλαπλά θύματα hacking στο Genshin Impact

*
Η επιτυχία του free-to-play τίτλου της developer miHoYo αυξάνεται ολοένα και περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου, καθώς το παιχνίδι αναβαθμίζεται σε σταθερή βάση, σχεδόν κάθε μήνα, προσθέτοντας κάθε φορά πολλές νέες ενδιαφέρουσες λειτουργίες. Πιο συγκεκριμένα, μάλιστα, στις 17 Μαρτίου το Genshin Impact θα δεχτεί το update 1.4 το οποίο θα εισάγει έναν νέο χαρακτήρα, την Rosaria, αλλά και νέα αντικείμενα, όπλα και άλλα πολλά.

Παρόλα αυτά, τον τελευταίο καιρό παρατηρήθηκαν πολλαπλά περιστατικά παικτών που δέχτηκαν επιθέσεις από hackers, με αποτέλεσμα είτε να καταστραφεί η πρόοδος τους στο παιχνίδι, είτε να χάσουν τελείως τους λογαριασμούς τους. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως παρατηρήθηκε ότι η πλειοψηφία των άτυχων εκείνων παικτών, εμπιστεύθηκε μη πιστοποιημένα websites, τα οποία πουλούσαν primogems (το νόμισμα συναλλαγών του παιχνιδιού) σε μειωμένες τιμές. Η εταιρεία παρακάλεσε τους παίκτες να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το ζήτημα και να αποφεύγουν ανάλογα websites, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε να αυξήσει την ασφάλεια του παιχνιδιού με περαιτέρω updates.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*