Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλαπλές αποχωρήσεις εργαζομένων στην Lab Zero Games

*
Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται η Lab Zero Games, η εταιρεία πίσω από τα Indivisible and Skullgirls, καθώς οι εργαζόμενοι της εταιρείας διέκοψαν την συνεργασία τους εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς του υπεύθυνου του studio, Mike Zaimont. Η μαζική αποχώρηση ξεκίνησε αρχικά με τον παραγωγό Brian Jun που ανακοίνωσε μέσω του Twitter της αποχώρηση του, αναφέροντας πως αντιμετώπισε δυσκολίες στην συνεργασία του με τον Mike Z. O Mike Zaimont έγινε στόχος κριτικής το καλοκαίρι, καθώς κατηγορήθηκε για απρεπή σεξουαλικά σχόλια. Η ομάδα ανάπτυξης του Skullgirls προσπάθησε εσωτερικά να εκτοπίσει τον Zaimont, ωστόσο δεν κατάφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς ο ίδιος είναι ο ιδιοκτήτης της, διασφαλίζοντας έτσι την θέση του. Δυστυχώς για την Lab Zero Games, ο Zaimont είναι πλέον το μοναδικό άτομο στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας με τους υπόλοιπους συνεργάτες του να αποχωρούν μετά την ανακοίνωση του Jun.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*