Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πράσινο φως από την Ubisoft για την ανάπτυξη του Splinter Cell remake (video)

Η Ubisoft έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη του Splinter Cell remake. Υπεύθυνη του project θα είναι η Ubisoft Toronto και το παιχνίδι θα δημιουργηθεί από το μηδέν, με τη βοήθεια της Snowdrop engine της Ubisoft, που χρησιμοποιείται στη δημιουργία του Avatar: Frontiers of Pandora αλλά και του Star Wars game που ετοιμάζει η γαλλική εταιρεία. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται γραφικά και gameplay που θα είναι προσαρμοσμένα στην τεχνολογία των σύγχρονων συστημάτων, με τους δυναμικούς φωτισμούς και τις σκιάσεις για τις οποίες έχει γίνει γνωστή η σειρά. Το project βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και κανείς δεν γνωρίζει πότε και σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον επερχόμενο τίτλο μπορείτε να διαβάσετε τα όσα δήλωσαν ο Creative Director Chris Auty, ο παραγωγός Matt West και ο Technical Producer Peter Handrinos.


Υπάρχει και ένα video που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*