Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πριν από τα Χριστούγεννα η κυκλοφορία του Trine 3 για PS4

*
Η Frozenbyte θέλει να διαθέσει το Trine 3:The Artifacts of Power στο PS Store πριν από τα Χριστούγεννα. «Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, ίσως κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στο PS Blog. Η έκδοση του 3D fantasy game για το PlayStation 4 έρχεται με υποστήριξη 1080p και 60fps, ενώ θα περιλαμβάνει τοπικό co-op multiplayer για έως και τρεις παίκτες.



Υπενθυμίζεται ότι το Trine 3 κυκλοφόρησε για PC τον περασμένο Αύγουστο, αφού πρώτα πέρασε από το Steam Early Access. Η λογική λέει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να αναμένουμε και ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκδοση στο PS4. Μέχρι τότε, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το game μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*