Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα για το gaming studio του Ken Levine, ακόμα μακριά από την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού

*
Νέες αναφορές σχετικά με την Ghost Story Games, το gaming studio του Ken Levine μιλούν για ποικίλα προβλήματα και κανένα παιχνίδι στον ορίζοντα. Σύμφωνα με άρθρο που εμφανίστηκε στο Bloomberg τα μισά ιδρυτικά μέλη του studio έχουν αποχωρήσει μαζί με αρκετούς από τους εργαζόμενούς του και όλα αυτά την ώρα που διανύουμε το 8ο έτος ύπαρξής του δίχως να έχει κυκλοφορήσει ούτε έναν τίτλο.

Ο Levine είναι διάσημος για το BioShock του 2007, έναν τίτλο πολύ σημαντικό για τη βιομηχανία του gaming. Πριν από αυτό έπαιξε ρόλους – κλειδιά στην ανάπτυξη παιχνιδιών όπως τα Thief: The Dark Project, System Shock 2 και Freedom Force. Το 2014 αποφάσισε να κλείσει την Irrational Games και να δημιουργήσει ένα ολοκαίνουργιο studio - την Ghost Story Games - με στόχο τη δημιουργία τίτλων για την Take-Two, όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να αποκαλύψει ούτε ένα project που να έχει στα σκαριά.

Όπως σημειώνει το Bloomberg, ο λόγος φαίνεται να είναι το ηγετικό στυλ του Levine καθώς και η έλλειψη ικανότητας διαχείρισης μιας ομάδας υπαλλήλων από μεριάς του. Ο δημοσιογράφος Jason Schreier αναφέρει πως πρώην υπάλληλοι του Levine τον κατηγορούν για συχνά burnouts και για καταστάσεις που δημιούργησαν “πολύ πόνο”. Λέγεται επίσης πως ο Mike Snight, συν-ιδρυτής της Ghost Story, αποχώρησε εξαιτίας της δημιουργικής διαδικασίας του Levine.

Τωρινοί υπάλληλοι του studio λένε με σιγουριά πως για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα δεν πρόκειται να ακούσουμε κάτι επίσημο για παιχνίδι από την Ghost Story Games. Φαίνεται πως το νεότερο εγχείρημα του Ken Levine περνά από 40 κύματα και πλέον μένει να δούμε αν θα καταλήξει κάπου με αίσιο τέλος ή αν θα οδηγηθεί στο λουκέτο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*