Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα με το νόμο για την EA στο Βέλγιο

*
Η βελγική κυβέρνηση, η οποία θεωρεί τα loot boxes ως μια μορφή τζόγου, σύμφωνα με αναφορές ξεκίνησε ποινική έρευνα κατά της EA. Τον Απρίλιο του 2018 η Gaming Commission του Βελγίου αποφάσισε πως τα loot boxes σε παιχνίδια όπως FIFA 18, Overwatch και Counter-Strike: Global Offensive αποτελούν παράνομη μορφή παιχνιδιού τύχης και άρα υποπέφτουν στους νόμους του κράτους περί τζόγου. Κατ’ επέκταση, η αδυναμία στη συμμόρφωση της ακολούθησης της απόφασης είναι παράνομη. Blizzard, Valve και 2K Games απενεργοποίησαν τα loot boxes στα παιχνίδια τους στο Βέλγιο, όμως η EA έμεινε άπραγη με αποτέλεσμα την έναρξη των ερευνών. Σε περίπτωση που ασκηθεί δίωξη, η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια. Σημειώνεται ότι τον περασμένο Απρίλιο, η EA δήλωσε πως τα παιχνίδια της αναπτύσσονται με ηθικό και νόμιμο τρόπο σε ολόκληρο τον κόσμο και πως δε συμφωνεί στο ότι τα παιχνίδια της μπορούν να θεωρηθούν οποιασδήποτε μορφής τζόγου. Η υπόθεση αναμένεται να έχει μεγάλη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*