Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα σε κάρτες γραφικών (ακόμη και RTX 3090) δημιουργεί η beta του New World της Amazon (trailer)

Σύμφωνα με δημοσίευμα, πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, με τις κάρτες γραφικών τους κατά την διάρκεια της beta του New World. Πιο συγκεκριμένα, αρκετοί κάτοχοι της GPU RTX 3090, και όχι μόνο, αναφέρουν πως οι κάρτες τους σταμάτησαν να λειτουργούν ενώ έπαιζαν το MMO της Amazon.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα, εντοπίζονται σε κάρτες γραφικών της EVGA, χωρίς όμως να λείπουν και κάρτες άλλων εταιριών, όπου εντοπίζονται θέματα με υψηλές θερμοκρασίες. Ο χρήστης που ανέφερε αρχικά το πρόβλημα, ισχυρίζεται πως αφού έβαλε τις ρυθμίσεις των γραφικών στα medium, η οθόνη σταμάτησε να παράγει εικόνα, και όταν προσπάθησε να κάνει επανεκκίνηση στο σύστημα του, οι ανεμιστήρες της EVGA 3090 FTW3 δούλευαν συνεχώς σε πλήρη ισχύ.



Κάποιοι στάθηκαν πιο τυχεροί καθώς πρόλαβαν τα χειρότερα, αφού κατάλαβαν νωρίς πως η κάρτα γραφικών τους ανεβάζει ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες, κι έτσι, έκλεισαν αμέσως το παιχνίδι. Η Amazon προς το παρόν δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*