Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα υγείας για το συνθέτη του Final Fantasy, Nobuo Uematsu

*
Ο θρυλικός συνθέτης Nobuo Uematsu ανακοίνωσε πως δε θα είναι σε θέση να συνεχίσει να εργάζεται πάνω στα projects που έχει αναλάβει λόγω προβλημάτων υγείας. Σύμφωνα με δικό του blog post, ο Uematsu αναφέρθηκε στο εν λόγω πρόβλημα, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του, παρά μόνο ανέφερε πως είναι κάτι που τον επηρεάζει τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα πάντως με τον ίδιο, θα επιστρέψει εάν και εφόσον υπάρξει βελτίωση του προβλήματος. Ο Nobuo Uematsu είναι γνωστός για τις συνθέσεις του για τη σειρά Final Fantasy, όμως έχει δουλέψει και για τα soundtracks παιχνιδιών όπως Chrono Trigger, Blue Dragon, Lost Odyssey και το main theme του Super Smash Bros. Brawl. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*