Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προς PS4 και Switch το Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry

*
Η αρμόδια επιτροπή της Γερμανίας που ασχολείται με τα video games ενέκρινε πρόσφατα την κυκλοφορία του Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry για PlayStation 4 και Nintendo Switch. To Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don’t Dry είναι ένα point & click adventure και direct sequel του πρώτου τίτλου της αγαπημένης σειράς. Πρόκειται για μια μη γραμμική εμπειρία, σε έναν κόσμο που περιλαμβάνει πάνω από 30 τοποθεσίες σχεδιασμένες στο χέρι. Οι παίκτες χρησιμοποιούν το Timber, ένα in-game app, που θα τους επιτρέπει να κλείνουν ραντεβού με γυναίκες. Έτσι θα αυξάνουν το σκορ τους, πλησιάζοντας τον απόλυτο στόχο, το ραντεβού με τη Faith, που δεν είναι άλλη από τη γυναίκα των ονείρων του Larry. Εννοείται ότι δεν λείπουν τα puzzles. Το Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don’t Dry είναι ήδη διαθέσιμο για Windows PC και Mac.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*