Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προς το PlayStation 4 τα Wild Arms 3, Ape Escape 3 και άλλα

Το ESRB έδωσε στη δημοσιότητα μερικά νέες αξιολογήσεις για παιχνίδια του PlayStation 2 που κατά πάσα πιθανότητα θα διατεθούν για το PlayStation 4 μέσω του PlayStation Store στο πλαίσιο τους προγράμματος PS2 classics. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα Wild Arms 3, Siren, Primal, Okage: Shadow King, Fantavision και Ape Escape 3, που ταξινομήθηκαν ως T, M, M, T, E και E, αντίστοιχα. Το Fantavision είναι ήδη διαθέσιμο από σήμερα, όμως για τα υπόλοιπα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Λογικά, στο εγγύς μέλλον θα πρέπει να αναμένουμε νέες, παρόμοιες ανακοινώσεις και για άλλους τίτλους.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Προσωπικά θυμάμαι το Ape Escape στο PS1 το οποίο μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Επίσης το Primal το οποίο και τερμάτισα, το θεωρώ ως ένα διαμαντάκι και οπότε πιστευω ότι αξίζει κανείς να ασχοληθεί μαζί του. Μακάρι να έβγαινε ένα sequel του τίτλου.

*