Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσεχώς η κυκλοφορία του Mark of the Ninja: Remastered στο Switch

*
Το φθινόπωρο έχει ήδη μπει, με τα φυλλοβόλα δέντρα να είναι έτοιμα να δώσουν για άλλη μια φορά το ρεσιτάλ τους. Τι καλύτερη κάλυψη για έναν νίντζα, σκέφτηκε η Klei Entertainment, δημοσιοποιώντας ένα νέο trailer για το Mark of the Ninja: Remastered. Το παιχνίδι είχε αρχικά ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της παρουσίασης Nindies Spring 2018 και ουσιαστικά πρόκειται για το remaster του πρωτότυπου τίτλου που κυκλοφόρησε το 2012 για PC, Mac, Linux και Xbox 360. Στο βίντεο διαπιστώνει κανείς όλες τις βελτιώσεις που εχουν πραγματοποιηθεί, από τον ανανεωμένο τεχνικό τομέα και τα animations μέχρι το gameplay και την υποστήριξη 5.1 surround ήχου. Επίσης θα περιλαμβάνεται όλο το πρόσθετο υλικό από την Special Edition του παιχνιδιού, όπως νέα επίπεδα, αντικείμενα, χαρακτήρες και σχολιασμός από τους developers. Το Mark of the Ninja: Remastered αναμένεται να προκαλέσει τα αντανακλαστικά και την γρήγορη σκέψη των παικτών από 9 Οκτωβρίου, οπότε και θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*