Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσεχώς νέος πρόεδρος στην 2Κ Games

*
Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπρόσωπου Tύπου της Take-Two Interactive, ο πρόεδρος της 2K Games Christoph Hartmann αποσύρεται από τα καθήκοντά του. "Επιβεβαιώνουμε ότι υπάρχει κάποια αλλαγή στη διοίκηση της 2Κ. Για περισσότερο από μια δεκαετία, ο Christoph Hartmann βοήθησε την 2K να αναδειχθεί σε ηγέτη της βιομηχανίας, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς αυτόν και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα σχέδιά του για το μέλλον. Η αλλαγή ηγεσίας δεν θα έχει την οποιαδήποτε επίδραση στις σειρές παιχνιδιών της 2Κ και προσβλέπουμε σε ένα νέο κεφάλαιο για την εταιρεία", αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ο Hartmann ήταν ένας από τους συνιδρυτές της 2K Games το 2005 και επί είκοσι χρόνια εργάστηκε για λογαρισμό της Take-Two Interactive. Κατά τη διάρκεια της θητείας του εκδόθηκαν σημαντικές σειρές τίτλων, όπως BioShock, Borderlands και Civilization. Στους πιο πρόσφατους περιλαμβάνονται τα Mafia III, XCOM 2 και Civilization VI.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*