Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσεχώς στο Nintendo Switch το free-to-play Dragon Ball Xenoverse 2 Lite

*
Όπως αποκαλύπτει το τελευταίο τεύχος του V-Jump, η Bandai Namco πρόκειται να κυκλοφορήσει το Dragon Ball Xenoverse 2 Lite για Nintendo Switch. Πρόκειται για μια free-to-play έκδοση του Dragon Ball Xenoverse 2 που κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Οι κάτοχοι της υβριδικής κονσόλας θα μπορέσουν να την κατεβάσουν αποκλειστικά μέσω του Nintendo eShop και το λανσάρισμά της αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι.

Το Dragon Ball Xenoverse 2 Lite περιλαμβάνει πέντε επεισόδια από την πλήρη έκδοση, τα “Raditz’s Attack”, “The Saiyan Threat”, “Ruckus on Planet Namek”, “The Ginyu Force Strikes” και “The Galactic Emperor”. Θα υπάρχουν Online Battles και Online Quests, με την επιλογή να μπορείτε να παίξετε εναντίον όσως έχουν την πλήρη έκδοση, για την οποία παραμένουν αποκλειστικά τα online events και τα expert missions. Τέλος, θα είναι δυνατή η μεταφορά δεδομένων ανάμεσα στη “Lite” και τη full έκδοση του Dragon Ball Xenoverse 2.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*