Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσθήκες στο Humble Codemasters Bundle

Όπως ανακοινώθηκε, στο Humble Codemasters Bundle προστέθηκαν νέα παιχνίδια, τα οποία μπορούν να γίνουν δικά σας, εφόσον πληρώσετε το απαραίτητο αντίτιμο. Συγκεκριμένα, στους νέους τίτλους περιλαμβάνονται τα GRID, GRID Autosport Drag Pack, Rise of the Argonauts και Toybox Turbos. Επιπλέον το πακέτο περιέχει και άλλα παιχνίδια, όπως τα GRID 2 & 3, DiRT Showdown, DiRT 3, Colin McRae Rally και άλλα που δεν ανήκουν στην κατηγορία racing. Αυτά είναι τα Overlord, Overlord 2, Operation Flashpoint Complete και Hospital Tycoon.



Συνολικά, το bundle προσφέρει 17 παιχνίδια και όποιος θέλει να τα αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλει τουλάχιστον $15 το οποίο ερμηνεύεται σε $0.88 για το καθένα. Δείτε περισσότερα εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Diavolo
    • εδω και κανα χρονο το humble bubdle δεν βγαζει καλες προσφορες(περα απο 1-2 σχετικα καλες αν θυμαμαι καλα)
      αυτα που εχει σημερα τα πιο πολλα τα εχω απο πιο παλια προσφορα!!!

*