Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσθήκη 50 Pokémon στο Pokémon GO

*
H Niantic ανακοίνωσε πως περισσότερα από 50 Pokémon που αρχικά εμφανίστηκαν στα Pokémon Ruby και Sapphire θα προστεθούν στο Pokémon GO. Σε αυτά θα συμπεριλαμβάνονται τα Treecko, Torchic, Mudkip, Wailord, Swablu, Snorunt, Cacnea, Salamence, Feebas και πολλά ακόμα, ενώ επιπλέον Pokémon από την Hoenn αναμένεται να προστεθούν στο μέλλον. Η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε επίσης πως ένα νέο update αναμένεται να διατεθεί για τον τίτλο, το οποίο θα προσθέτει δυναμικές συνθήκες καιρού. Οι καιρικές συνθήκες θα επηρεάζουν με διάφορους τρόπους το παιχνίδι, όπως για παράδειγμα θα "spawnάρουν" περισσότερα Pokémon νερού όταν βρέχει κ.ο.κ. Τέλος, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι κάποια νέα Pokémon αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους ως raid bosses, με τις καιρικές συνθήκες να επηρεάζουν όλα τα είδη.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*