Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσθήκη Battlegrounds mode στο Paladins

*
Αναζητώντας τρόπους να κάνει πιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό το Paladins, η developer Hi-Rez Studios ανακοίνωσε την προσθήκη ενός Battlegrounds mode στο παιχνίδι. Το Paladins είναι ένας free-to-play hero-based τίτλος και σε αντίθεση με άλλα battle royale παιχνίδια που στηρίζονται στο single-player κομμάτι, εδώ τα πράγματα βασίζονται στην ομαδική συνεργασία. Με βάση τα όσα έχουν ως τώρα γίνει γνωστά, στο Battlegrounds, κάθε αγώνας θα ξεκινάει με τη συμμετοχή έως και 100 παικτών και θα διαρκεί το πολύ 20 λεπτά. Όσο προχωράει η ώρα, η ομίχλη θα γίνεται πιο πυκνή και οι παίκτες θα υποχρεώνονται να κινούνται προς το κέντρο του χάρτη. Ταυτόχρονα, zeppelins θα ρίχνουν προμήθειες που οι παίκτες θα πρέπει να αναζητούν για την ανανέωση του εξοπλισμού τους. Τη νίκη θα κατακτήσει όχι απλά όποια ομάδα απαρτίζεται από τους καλύτερους παίκτες, αλλά όποια διαθέτει το πιο ισορροπημένο ροστερ, μιας και οι χαρακτήρες διαθέτουν ειδικές υπερ-δυνάμεις. Το Battlegrounds αναμένεται να προστεθεί στο Paladins εντός του 2018 και όπως συμβαίνει με τον κυρίως τίτλο θα είναι διαθέσιμο για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο cinematic trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*