Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσθήκη Play Later tab στο Xbox Game Pass

*
To system update του Xbox One για το μήνα που διανύουμε, επικεντρώνεται κυρίως στο Game Pass. Η κυριότερη νέα προσθήκη είναι το νέο Play Later tab για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Η λειτουργία Play Later είναι παρόμοια με την αντίστοιχη Watch Later του Netflix και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα παιχνιδιών με τα οποία σκοπεύετε να ασχοληθείτε μελλοντικά. Απλή αλλά ταυτόχρονα χρήσιμη λειτουργία, μιας και μέχρι σήμερα το μόνο που μπορούσαν να κάνουν η χρήστες ήταν η περιήγηση στον κατάλογο, κάθε φορά που ήθελαν να κατεβάσουν νέο παιχνίδι.


Όπως συμβαίνει με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του Game Pass, η διαχείριση της λίστας Play Later μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω της κονσόλας, είτε μεσω του Game Pass mobile app. Ακόμα, η Microsoft πρόσθεσε νέες εντολές στο Amazon Alexa Xbox, που καλύπτουν το Game Pass.

Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να ζητήσετε από τον εικονικό βοηθό να σας παρουσιάσει ποιοι τίτλοι προστ΄θηκαν πρόσφατα στην υπηρεσία και αν οι φίλοι σας ασχολούνται με κάποιους από αυτούς. Τέλος, με μια απλή ερώτηση, η Alexa έχει τη δυνατότητα να συγχρονίσει το Xbox One controller με την κονσόλα σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*