Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσθήκη νέων χαρακτήρων στο Dead Rising 4

*
Εσωτερικές μεταγραφές φαίνεται να ετοιμάζει η Capcom, αφού με το δωρεάν update Capcom Heroes θα επεκτείνει το ρόστερ χαρακτήρων του Dead Rising 4. Με καταβολές από προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, ο Frank θα βρίσκει διάφορα arcade cabinets τα οποία θα επιβραβεύουν τον παίκτη με Hero Outfits από πάνω από 12 κλασσικούς χαρακτήρες της Capcom. Η κάθε μία από τις στολές αυτές θα προσφέρει και μοναδικά abilities, εκτός από την διαχρονικά γνώριμη όψη. Προς το παρόν έχουν αποκαλυφθεί 7 χαρακτήρες, οι οποίοι είναι οι Adam “The Clown” MacIntyre, Cammy, Classic Frank, Dante, Sissel, X και Zombie Frank. Κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού θα εμφανίζονται ειδικά side missions, τα οποία θα φέρουν ως ανταμοιβή upgrades για τις στολές αυτές και τις ιδιότητες τους.



Tο Dead Rising 4 κυκλοφορεί ήδη για Xbox One, PC και αναμένεται στις 5 Δεκεμβρίου για το PS4. Το update Capcom Heroes θα διατεθεί δωρεάν σε όλους τους κατόχους του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*