Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσθήκη της φυλής Cree στο Civilization VI: Rise and Fall

*
Ένας μόλις μήνας μεσολαβεί για την κυκλοφορία του Civilization VI: Rise and Fall expansion και η Firaxis αποκάλυψε ότι θα εντάξει στο παιχνίδι άλλη μία φυλή, τους Cree. Αρχηγός τους είναι ο Poundmaker ο οποίος αν και μέλος της φυλής Blackfoot, εισήλθε από νωρίς στους κόλπους των Cree και συνέβαλε τα μέγιστα για την ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ αυτών και των Καναδών. Όμως μια παρερμήνευση προθέσεων από Καναδικής πλευράς, οδήγησε σε μία αιματηρή μάχη μεταξύ των δύο πλευρών και την φυλάκιση του Poundmaker, η οποία κράτησε κάτι παραπάνω από ένα χρόνο όσο δηλαδή και το υπόλοιπο της ζωής του. Η unique μονάδα των Cree στο παιχνίδι είναι ο Okihtcitaw, ένας ιχνηλάτης ο οποίος αντικαθιστά τον Scout. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται η επιπρόσθετη μαχητική ικανότητα, μία δωρεάν προαγωγή και η δυνατότητα να αυξάνει το house cap, την παραγωγή, το χρυσό, το φαγητό ανάλογα με το ποια resources γειτνιάζουν μαζί του την εκάστοτε στιγμή. Η unique ability του Poundmaker ονομάζεται Favorable Terms, η οποία παρέχει σε όλους τους συμμάχους έξτρα ορατότητα και έξτρα φαγητό κατόπιν συναλλαγής με συγκεκριμένες πόλεις. Οι Cree συλλογικά, έχουν την ικανότητα Nihithaw που εξασφαλίζει την πρώτη τους εμπορική διαδρομή εάν επενδύσουν στην κεραμική και την περαιτέρω επεκτατικότητα της φυλής σε μικρές ακτίνες. Το Civilization VI: Rise and Fall θα κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου για PC, PS4, Xbox One και θα έχει πλούσιο νέο περιεχόμενο. Παρακάτω το σχετικό trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Firaxis Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    2K Games

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*