Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσθήκη των Pokémon της περιοχής Sinnoh στο Pokémon Go

*
To Pokédex του Pokémon Go αναμένεται να μεγαλώσει και άλλο, καθώς Niantic και Pokémon Company ανακοίνωσαν την προσθήκη νέων πλασμάτων από την περιοχή Sinnoh. Μάλιστα η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα νέο trailer και όπως φαίνεται στις προσθήκες περιλαμβάνονται τα Chimchar, Turtwig, Piplup και του θρυλικό Giratina. Τα Pokémon της περιοχής Sinnoh εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη σειρά το 2006, στα Pokémon Diamond και Pearl. Επιπλέον θα υπάρξουν και ορισμένες αλλαγές στο παιχνίδι, με βάση το feedback των trainers. Πιο συγκεκριμένα θα μειωθεί η επίδραση του weather effect σχετικά με τη συχνότητα εμφάνισης των Pokémon. Ακόμα έρχονται αλλαγές στην αξία των CP, τροποποιήσεις στα επίπεδα των HP προκειμένου να κλείσει η ψαλίδα ανάμεσα στα πλάσματα με υψηλό και χαμηλό HP και τέλος οι παίκτες θα διαπιστώσουν rebalancing στις τιμές των defense και stamina. Παρακάτω το σχετικό trailer. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*