Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσοχή: Σημαντικά spoilers για το The Last of Us: Part ΙΙ στο διαδίκτυο

*
Μια τεράστια διαρροή υλικού για το The Last of Us: Part ΙΙ είδε το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο. Gameplay video με cutscenes και στιγμές από το gameplay έκαναν την εμφάνισή τους και οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για να μπορέσετε να προστατευτείτε, είτε αγνοώντας οποιαδήποτε ένδειξη, είτε μπλοκάροντας και λέξεις «κλειδιά» σε browsers και social media. Το υλικό έχει ανέβει σε πολλαπλές μεριές, η Sony το κυνηγάει, ωστόσο είναι σίγουρο πως πλέον δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Οι πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι πως ανέβηκε από έναν tester, ο οποίος και δοκίμασε το alpha build και εξαγριώθηκε σχετικά με την πληρωμή του, οπότε αποφάσισε να «τιμωρήσει» έτσι την Naughty Dog. Μέσα σε όλα, η ιαπωνική εταιρεία έχει ανακοινώσει καθυστέρηση κυκλοφορίας και κάτι τέτοιο σίγουρα δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • basilis77
    • Πω πω άλλο και τούτο τώρα!
      Ευτυχώς που ενημερώσατε να έχουμε το νου μας τι ανοίγουμε! Πολύ προσοχή!

    • jack124
    • Καταστροφικό αυτό που συνέβη πάντως.. (αν είναι αλήθεια) σκεφτείτε μόνο την αντίδραση των δημιουργών του παιχνιδιού, πραγματικά τους λυπάμαι..
      Μετά από όλο αυτό σίγουρα η naughty dog δεν θα είναι πλέον ίδια..

*