Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσπάθεια για επανακυκλοφορία ορισμένων amiibo figures

H τεράστια ζήτηση για τα Amiibo figurines φαίνεται πως εξέπληξε ακόμα και την ίδια τη Nintendo. Η ιαπωνική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη που δεν μπόρεσε να καλύψει τη ζήτηση, ενώ σημείωσε ότι γίνεται προσπάθεια για επανακυκλοφορία ορισμένων “out-of-stock” amiibos. Επιπλέον, η Nintendo σχεδιάζει να καταστήσει ευκολότερο για τους καταναλωτές να γνωρίζουν πότε έρχονται οι νέες φιγούρες, μέσω δελτίων Τύπου και ανακοινώσεις μέσα από τα social media. Τέλος, θέλοντας να ενισχύσει την εμπειρία με τα amiibos, η Nintendo σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια σειρά από Animal Crossing amiibo cards, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα στα τέλη του 2015, ενώ από τις 30 Απριλίου κυκλοφορεί ένα free-to-download app για το Wii U που ονομάζεται amiibo tap: Nintendo’s Greatest Bits.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαμβάνουν playable εμπειρίες από ορισμένα NES και Super NES games με τη χρήση amiibo.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Ada23
    • Ακομα δεν εχω αγορασει την κονσολα και εχω βαλει στο ματι τα amiibo του kirby και του Jigglypuff (που εχει εξαντληθει).Οποτε καταλαβαινω γιατι εχουν τοση ζητηση. :D

*