Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προστέθηκε ήδη η υποστήριξη mods στα PC games του Xbox Store

*
Το Xbox Store για το PC δέχτηκε ένα update που επιτρέπει στους gamers να ενεργοποιήσουν την υποστήριξη mods για τους τίτλους που αγοράζουν εκεί. Το Xbox Store υποστηρίζει αυτή τη στιγμή mods μόνο για το Into the Breach, ένα indie παιχνίδι στρατηγικής από την Subset Games. Όσοι ενδιαφέρονται να ενεργοποιήσουν τα mods, δεν έχουν παρά να μπουν στη σελίδα του game και να βρουν την επιλογή “Enable Mods”. Με την ενεργοποίηση της επιλογής θα δουν και μια σημείωση για το πως το mod αλλάζει το game και το πως η Microsoft αποποιείται της ευθύνης για το τελικό αποτέλεσμα στο game, στη σταθερότητά του, αλλά και στο PEGI rating του. Η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική και το Xbox Store κάνει ένα ακόμη (λογικό) βήμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*