Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προστέθηκε υποστήριξη του χειριστηρίου DualSense στο PS Remote Play για το Android 12

*
Οι χρήστες Android 12 που χρησιμοποιούν το PS Remote Play στη φορητή συσκευή τους μπορούν πλέον να παίξουν με το χειριστήριο του PlayStation 5, το DualSense. Η υποστήριξη του χειριστηρίου της νεότερης κονσόλας της Sony έρχεται 13 μήνες μετά από την υποστήριξη του ίδιου του PlayStation 5 από το app PS Remote Play.

Τα χειριστήρια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με την εφαρμογή εξαρτώνται από την έκδοση του λογισμικού που είναι εγκατεστημένη στην εκάστοτε συσκευή. Οι συσκευές με Android 7 δεν υποστηρίζουν κανένα χειριστήριο και άρα οι χρήστες περιορίζονται σε πλήκτρα που εμφανίζονται στην οθόνη τους. Οι χρήστες Android 10 μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χειριστήριο DualShock 4 του PlayStation 4.

Θυμίζουμε πως η εφαρμογή PS Remote Play είναι διαθέσιμη για PC και συσκευές με λειτουργικό Android ή iOS.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*