Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορά με δεύτερο παιχνίδι PS5 στη μισή τιμή «τρέχει» στα Public

*
Μια ενδιαφέρουσα προσφορά «τρέχει» από σήμερα στα καταστήματα Public και αφορά παιχνίδια για το PS5. Συγκεκριμένα, οι πελάτες των καταστημάτων της αλυσίδας μπορούν να κάνουν δικά τους δύο παιχνίδια για τη νεότερη κονσόλα της Sony, με το πιο φθηνό από τα δύο να μπορούν να το κάνουν δικό τους στη μισή τιμή. Για παράδειγμα, αν πάρετε το Α παιχνίδι που κοστίζει 69,90 και το Β παιχνίδι που κοστίζει 49,90, θα πληρώσετε στο ταμείο την αξία του Α και το 50% της αξίας του Β. Η προσφορά «τρέχει» μόνο στα καταστήματα και όχι στο site της εταιρείας, οπότε αν ενδιαφέρεστε για κάτι τέτοιο, προγραμματίστε άμεσα μια επίσκεψη. Η ενέργεια αυτή θα «τρέξει» για τις επόμενες ημέρες και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά οι συλλεκτικές εκδόσεις παιχνιδιών, ενώ αποκλείεται και το Destruction All Stars.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*