Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορές σε Final Fantasy games για το Nintendo Switch

*
Αν είστε από τους φίλους της σειράς Final Fantasy και έχετε στην κατοχή σας Nintendo Switch, η είδηση σάς ενδιαφέρει. Η γνωστή ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα σειρά προσφορών που φέρνει τα βασικά Final Fantasy games σε εκπτώσεις από 40% έως και 50%, μαζί με τίτλους όπως τα Romancing Saga Και Star Ocean. Από τις προσφορές που ξεχωρίζουν είναι αυτή του Final Fantasy VII στα €7,99, του Final Fantasy XI στα €10,49, του Final Fantasy VIII Remastered στα €11,99, καθώς και του Romancing Saga 2 και του Romancing Saga 3. Ακόμη, μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Collecton of Mana που περιλαμβάνει τα Final Fantasy Adventure, Secret of Mana και Trials of Mana. Βρείτε όλες τις προσφορές μέσω του Nintendo eShop.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*