Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορές σε τίτλους της Rockstar Games από το Humble Bundle

*
Λίγο πριν τη Black Friday, η Humble Bundle προσφέρει με μειωμένες τιμές, πρωτοκλασάτους τίτλους της Rockstar Games. Έτσι λοιπόν, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι κάτοχοι PC μπορούν να προμηθευτούν, μεταξύ άλλων, με έκπτωση που αγγίζει το 70% τα:

- Bully: Scholarship Edition ($5,24) το remaster δηλαδή του τίτλου που είχε κυκλοφορήσει το 2006 για PlayStation 2 και περιλαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο που δεν υπήρχε στην original έκδοση, δηλαδή νέες αποστολές, νέους χαρακτήρες, νέες σχολικές τάξεις και νέα είδη ένδυσης.
- Grand Theft Auto IV Complete Edition ($8,99), που περιλαμβάνει και τα δύο DLC που είχαν κυκλοφορήσει για το παιχνίδι, δηλαδή τα The Lost and Damned και The Ballad of Gay Tony.
- Grand Theft Auto V ($29,99) και L.A. Noire: The Complete Edition ($8,99) μαζί με όλο το περιεχόμενο που κυκλοφόρησε μετά από το λανσάρισμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*