Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προτεραιότητα στο Dragon’s Dogma Online δίνει η Capcom

Οι παραγωγοί Yoshinori Ono και Kazunori Sugiura ανέφεραν σε πρόσφατη συνέντευξή τους ότι η Capcom επικεντρώνεται περισσότερο στην κυκλοφορία του Dragon’s Dogma Online, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξη του Deep Down. Ο Sugiura εξήγησε επίσης πως η εταιρεία σχεδιάζει να υποστηρίξει τον τίτλο για περίπου 15 χρόνια, ενώ υποσχέθηκε στους fans ότι «το Deep Down θα διαθέτει κορυφαία γραφικά για μεγάλο χρονικό διάστημα». Παράλληλα, η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα ένα promo trailer, μέσα από το οποίο θέλει να προωθήσει τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει προκειμένου να ενισχύσει το νέο της στούντιο στο Τόκιο.

Αυτό όμως που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παρακάτω βίντεο, είναι το gameplay υλικό από τα Dragon’s Dogma Online και Deep Down, καθώς και το νέο slogan της εταιρείας: “Pleasant to the world – Reaching the world with ‘Interesting’”. Τέλος, στο εν λόγω clip εμφανίζονται και άλλοι τίτλοι από την Capcom Online Games. Δείτε το σχετικό υλικό στη συνέχεια του άρθρου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Harkyn
    • Τόση δουλειά για εναν free to play τιτλο που στην αρχή έλεγα οτι θα ήταν και launch τιτλος στο Ps4?Βγάλε ενα σοβαρό τιτλο ρε Capcom.Το resident evil hd έκανε ρεκορ πωλήσεων σε ψηφιακή μορφή... Μια χαρά μπορείς αν θέλεις!

    • RiderSoMysterious
    • Dragon's Dogma 2 δεν έχει; Το πρώτο ήταν από τα λίγα παιχνίδια της γενιάς που έπαιξα σερί μέχρι τέλους χωρίς να ακουμπάω παράλληλα τίποτα άλλο. Κάντε κάτι. :p

*