Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόστιμο σε Valve, Capcom και Bandai Namco για γεωγραφικό αποκλεισμό των προϊόντων τους

*
Πρόστιμο επέβαλε η ευρωπαϊκή επιτροπή στη Valve και σε άλλους 5 video game publishers για τον αποκλεισμό πώλησης προϊόντων τους μέσω Steam, σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες. Το ύψος του προστίμου ανέρχεται στα 7,8 εκατ. ευρώ και επιβλήθηκε καθώς παραβιάζει τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μία ενιαία ψηφιακή αγορά. Οι υπόλοιπες πέντε εταιρείες που αναφέρονται είναι οι Bandai Namco, Capcom, Focus Home, Koch Media και ZeniMax.

Η επιτροπή αναφέρει πιο συγκεκριμένα, ότι υπήρξε αποκλεισμός πώλησης ψηφιακών κλειδιών Steam σε 100 περίπου παιχνίδια για την περίοδο από 2010 έως και 2015. Ο αποκλεισμός πωλήσεων ήταν για βαλκανικές κυρίως χώρες, όπως Τσεχία, Λιθουανία, Πολωνία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβακία, Εσθονία και Λετονία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*