Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην developers της People Can Fly δημιούργησαν το νέο studio Gruby Entertainment

*
Μια ομάδα στελεχών της People Can Fly ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια, δημιουργώντας το νέο studio Gruby Entertainment. Η ανακοίνωση έγινε από τους συνεργάτες τους στην Super.com, μέσω της ο-ποίας θα γίνεται όλη η διαδικασία της κυκλοφορίας των παιχνιδιών, ενώ θα υπάρχει και η σχετική υποστήριξη στα του development. Το νέο πολωνικό στούντιο έχει επικεφαλής τους Grzegorz Micha-lak, Karol Szyska και Kamil Misiowiec και στο δυναμικό του ανήκουν βετεράνοι της βιομηχανίας με εργασία σε πολλούς τίτλους, είτε σε επίπεδο ανεξάρτητων παραγωγών μικρής δυναμικής, είτε σε επίπεδο ΑΑΑ κυκλοφοριών, όπως το Outriders. H εταιρεία δηλώνει πως θα δουλέψει σε παιχνίδια για hardcore παίκτες, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες δράσης. Μένει να δούμε πότε θα έχουμε ει-κόνα για το πρώτο της project.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*