Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην παραγωγός της SEGA κατηγορεί τον Yuji Naka ότι κατέστρεψε ένα Star Fox-like game που ετοίμαζε για το Dreamcast (podcast)

*
Ο Mark Subotnick εργάστηκε πριν πολλά χρόνια για τη SEGA και φαίνεται πως ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον πανίσχυρο -τότε- Yuji Naka σχετικά με ένα game στη λογική Star Fox που ετοίμαζε για το Dreamcast. Όπως αναφέρει στο τελευταίο επεισόδιο του The Retro Hour Podcast και το οποίο έχει τίτλο “Dreamcast: Where It Went Wrong”, o Naka επισκέφθηκε τη SEGA of America για να δει την πρόοδο, αλλά και τα εργαλεία και τη μηχανή που χρησιμοποιούσαν για το παιχνίδι με τίτλο Geist Force που ετοίμαζαν. «Είχαμε μια ιδιόκτητη και εκπληκτική τεχνολογία. Ο Naka δεν αντιλήφθηκε πως μέλη της ομάδας μου μιλούσαν άπταιστα Ιαπωνικά και άρχισε να μιλάει στη γλώσσα του θεωρώντας πως κανείς δεν θα τον καταλάβει. Ανέφερε τότε σε συνεργάτες του ποια μέρη της τεχνολογίας μας θα έπαιρνε για το Sonic και τους είπε πως μόλις τελειώσουμε το παιχνίδι να μας απολύσουν όλους εκτός από τους τεχνικούς που γνώριζαν τα συστήματά μας και τους οποίους θα τους ενσωμάτωναν στην ομάδα του Sonic», σημείωσε χαρακτηριστικά. Η εξέλιξη αυτή έφερε αναστάτωση στην ομάδα του Subotnick και πέντε άτομα έφυγαν τις επόμενες μέρες και όπως ήταν λογικό, το project πήγε πολύ πίσω και ακυρώθηκε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*