Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτα αγόρασε Xbox και στη συνέχεια GameCube ο Reggie Fils-Aimé (video)

Ο πρώην πρόεδρος και COO της Nintendo of America, Reggie Fils-Aimé, αποκάλυψε ότι αγόρασε PS2 και Xbox, αλλά όχι GameCube, πριν προσληφθεί για να προωθήσει την κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας. Τις προηγούμενες ημέρες ο Fils-Aimé ήταν παρουσιαστής σε ένα Xbox με αφορμή τα 20 χρόνια από το λανσάρισμα της πρώτης κονσόλας της Microsoft και δίπλα του βρέθηκαν η Bonnie Ross, επικεφαλής της 343 Industries, ο πρώην αντιπρόεδρος της Xbox, Peter Moore, ο πρώην αντιπρόεδρος των Microsoft Game Studios, Ed Fries και ο Robbie Bach, πρώην chief Xbox officer.

"Όταν κυκλοφόρησε το Xbox δεν ήμουν στη βιομηχανία, οπότε ήμουν καταναλωτής. Και ήμουν από τους καταναλωτές που πρωτοτυπούσαν μιας και είχα ήδη στο σπίτι PS2, είχα ένα N64… σκεφτόμουν να αγοράσω το GameCube, αλλά δεν το έκανα μέχρι που έγινα μέλος της Nintendo. O γιός μου, φανατικός gamer, έλεγε ότι πρέπει να αγοράσουμε το Xbox και βασικό του κίνητρο είναι το Halo. Η εμπειρία του Halo έβαλε στο σπίτι μου του original Xbox με εκείνο το μεγάλο controller", είπε ο Reggie Fils-Aimé, που τον Δεκέμβριο του 2003 εντάχθηκε στο δυναμικό της Nintendo ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος του τμήματος πωλήσεων και μαρκετινγκ.


Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα όσα ειπώθηκαν στο show.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*