Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτα πλάνα από το New World της Amazon

*
Να που ήρθε η στιγμή για τα πρώτα πλάνα από το New World, το νέο MMORPG που ετοιμάζει η Amazon. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού βρίσκεται ακόμα σε φάση closed alpha, κάτι που σημαίνει πως όσα παρακολουθήσετε, πιθανό να μην συμφωνούν με την ποιότητα του ολοκληρωμένου παιχνιδιού. Το trailer δεν είναι μεγάλο σε διάρκεια και παρουσιάζεται το περιβάλλον του τίτλου για την δημιουργία του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί η Lumberyard Engine. Στο New World οι παίκτες είναι αυτοί που καθορίζουν το gamepay και με ποιον θα συνεργαστούν. Ο κόσμος του παιχνιδιού σφύζει από ζωή, με εναλλαγές των εποχών, του καιρού και ημέρας/ νύχτας. Εκτός αυτών θα υπάρχει υποστήριξη για απευθείας streaming μέσω Twitch, achievements και rewards.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*