Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες λεπτομέρειες για το remake του Utawarerumono

*
Η Aquaplus έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer του remake του αρχικού Utawarerumono, Utawarerumono: Chiriyuku Mono he no Komoriuta. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου του 2018 στην Ιαπωνία για PS4 και PS Vita, σε τέσσερις εκδόσεις, Standard, Premium, Trilogy Box και Aquaplus Limited Box, ενώ η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα νεαρό άνδρα, ο οποίος αν και σοβαρά τραυματισμένος κατάφερε να σωθεί, χάρη στη βοήθεια ενός κοριτσιού, όμως παρ’ όλα αυτά έχασε τη μνήμη του. Στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό teaser trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Το Utawarerumono: Chiriyuku Mono he no Komoriuta φαίνεται ότι είναι ενδιαφέρον game. Μακάρι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των οπαδών τέτοιου είδους games.
      Και αφού θα είναι remake λογικά θα έχει κάποιο κοινό.
      Μακάρι αυτό το κοινό να αυξηθεί.

*