Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες πληροφορίες για το Nights of Azure 2: Bride of the New Moon

Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Dengeki PlayStation δημοσιεύονται οι πρώτες πληροφορίες για το Nights of Azure 2: Bride of the New Moon, τον τίτλο που πρόσφατα ανακοίνωσε η Gust για PlayStation 4 και PS Vita. Η πλοκή του παιχνιδιού έχει να κάνει με μια ιστορία που συνδέει τα συναισθήματα τριών κοριτσιών. Παραγωγός του παιχνιδιύ είναι ο Keisuke Kikuchi και director ο Hiroshi Kataoka γνωστός από τη δουλειά του στο Samurai Warriors Chronicle. Το σενάριο γράφει ο Makoto Shibata, την επίβλεψη του project έχει αναλάβει ο Junichi Fujisaku και το σχεδιασμό των χαρακτήρων ο Yoshiku.
Η δράση στον τίτλο θα είναι περισσότερη σε σχέση με τον προκάτοχό του και εισάγονται νέα συστήματα, καλύτερα από το Servans system. Παρόλο που για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Nights of Azure 2: Bride of the New Moon, σύμφωνα με διαρροή που δημοσιεύεται στο περιοδικό αυτή πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου 2016, τόσο για PlayStation 4 όσο και για PS Vita.
Το Nights of Azure 2 είναι ο δεύτερος τίτλος της νέας τριλογίας “Beautiful Girls Festival” της Gust που ξεκίνησε με το Atelier Firis: The Alchemist of the Mysterious Journey και ολοκληρώνεται με το Blue Reflection.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*