Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες πληροφορίες για το simulation game Legacy του Peter Molyneux

*
Η 22Cans Studio του Peter Molyneux έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για το sim game Legacy. Ο τέταρτος τίτλος του studio - ακολουθώντας τα The Trail, Godus και Curiosity – είναι εμπνευσμένος από το πρώτο παιχνίδι του Molyneux, το The Entrepreneur του 1984, και συνδυάζει προ-κατασκευασμένα κτιριακά στοιχεία για τη δημιουργία του οτιδήποτε επιθυμεί ο παίκτης – από ένα μικρό λούτρινο αρκούδι, μέχρι και ένα τηλέφωνο, φτάνοντας στο σημείο να θυμίζει industrialist simulator. Μόλις οι δημιουργίες του παίκτη ξεκινήσουν να πουλάνε σημαντικά νούμερα, οι παίκτες θα πρέπει να επεκτείνουν την παραγωγή τους, προσλαμβάνοντας εργάτες, διασφαλίζοντας την καλή λειτουργία της παραγωγής και χτίζοντας μεγάλα εργοστάσια. Το Legacy θα κυκλοφορήσει για PC και φορητές συσκευές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*