Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες πληροφορίες για το νέο παιχνίδι horror του Bokeh Game Studio (video)

Το Bokeh Game Studio, έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, στο οποίο ο Keiichiro Toyama, μιλάει, μεταξύ άλλων, για το καινούργιο horror game που ετοιμάζει.

Ο Toyoma, που είναι γνωστός στην βιομηχανία από τις δουλείες του σε παιχνίδια όπως το Silent Hill, το Siren, αλλά και την σειρά παιχνιδιών, Gravity Rush, αποκάλυψε μερικές πληροφορίες για το νεοϊδρυθέν studio. Αρχικά μίλησε για τον επιρροές του, και για την καριέρα του, από τα οποία επηρεάστηκε το καινούργιο του project, όπου θα δημιουργηθεί σύμφωνα με το δικό του στυλ, χωρίς όμως να λείπει και η επιρροή από τα Ιαπωνικά manga.

Σύμφωνα με τον Toyoma, η οπτική του πάνω στο horror, διαφέρει από την παραδοσιακή, δηλαδή πως κάτι θεωρείτε horror, μόνο όταν δείχνουμε τρομακτικά πράγματα. Horror για τον ίδιο είναι όταν συνταράσετε η καθημερινότητα το ανθρώπον. Θέλει στους τίτλους του, να διατηρήσει το στοιχείο του τρόμου, αλλά και να κρατάει τους παίκτες ενθουσιασμένους καθώς παίζουν.


Το βίντεο συνεχίζει αναλύοντας την οπτική του, ως προς το game development, και το πάθος του για την φωτογραφία, αλλά δυστυχώς δεν αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες για τον νέο τίτλο που υπάρχει στα σκαριά. Το παιχνίδι έχει ως κύρια πλατφόρμα ανάπτυξης του PC, αλλά υπάρχει στόχος να κυκλοφορήσει σε όσες περισσότερες πλατφόρμες είναι δυνατό, με αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας το 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*