Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες φήμες για τα Resident Evil 8 και Resident Evil 3 Remake

*
Μετά την επιτυχία του Resident Evil 2, οι φήμες για το Resident Evil 8 και το Resident Evil 3 Remake αρχίζουν να πληθαίνουν. Αν και είναι σχετικά νωρίς για να έχουμε κάτι επιβεβαιωμένο, οι πρώτοι ψίθυροι άρχισαν να ακούγονται. Λογαριασμός στο Twitter που φαίνεται να έχει inside info (και «μαρτύρησε» από τους πρώτους τα του Resident Evil 2) για το νέο game σημειώνει πως η Capcom εργάζεται πάνω στο επόμενο μέρος της σειράς ήδη, ενώ επιβεβαιώνει και τη φήμη που ακούγεται τον τελευταίο καιρό πως το remake του Resident Evil 3 έχει ήδη ανατεθεί σε studio. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, η ιστορία θα συνεχίσει από εκεί που μας άφησε το Resident Evil 7: biohazard, με τον παίκτη να καλείται να ανακαλύψει ποιος αναπτύσσει τα bioweapons.



Τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί με έντονη κακοκαιρία και στη βάση όπου γινόταν η παραγωγή τους. Όπως φαίνεται, οι εγκαταστάσεις έχουν σφραγιστεί, αφήνοντας ταυτόχρονα πολλούς νεκρούς εργαζόμενους πίσω τους. Μια ενδιαφέρουσα φήμη είναι πως το Resident Evil 8 θα επαναχρησιμοποιήσει διάφορα concepts και assets που είχαν σχεδιαστεί αρχικά για μια πρώιμη έκδοση του Resident Evil 4, ενός project που εγκαταλείφθηκε σε σχετικά πρώιμο στάδιο και έγινε γνωστό στη βιομηχανία ως Resident Evil 3.5. Έτσι, φαίνεται πως ο τίτλος θα περιλαμβάνει στους εχθρούς τον Hook-Man, ενώ ο πρωταγωνιστής θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος και με ψευδαισθήσεις που δεν του επιτρέπουν να κατανοήσει ποιοι εχθροί είναι πραγματικοί και ποιοι όχι. Σε ότι αφορά την προοπτική, το παιχνίδι θα εγκαταλείψει την κάμερα πρώτου προσώπου που εφαρμόστηκε στο Resident Evil 7: biohazard και θα χρησιμοποιεί τρίτου προσώπου over-the-shoulder. Η ονομασία του παιχνιδιού δεν έχει αποφασιστεί αν θα είναι τελικά Resident Evil 8 ή αν θα χρησιμοποιηθεί κάποιος εναλλακτικός στη λογική του spinoff.

Σε ότι αφορά το Resident Evil 3: Nemesis, ο λογαριασμός επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό, ότι δηλαδή η Capcom έχει ήδη αναθέσει το remake σε studio. Προς το παρόν, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση για remake άλλων κλασικών τίτλων της σειράς όπως το Code Veronica και οι νεότερες πληροφορίες (αληθινές ή μη, θα φανεί) αναφέρουν πως η ιαπωνική εταιρεία εργάζεται αυτή τη στιγμή μόνο σε αυτά τα δύο games, στα Resident Evil 8 και Resident Evil 3: Nemesis Remake.

Σημειώνουμε για άλλη μια φορά πως τα παραπάνω είναι φήμες που διακινούνται, ωστόσο η αξιοπιστία του leaker θεωρείται σημαντική για να τα σημειώσουμε κι εμείς. Ως φήμες, πάντα... 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*