Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη ματιά στο Microsoft xCloud για web browsers

*
Μέσω του xCloud, της νέας υπηρεσίας streaming της Microsoft, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στα παιχνίδια τους μέσω browser και να συνεχίσουν να παίζουν σε οποιαδήποτε συσκευή Android ( η λειτουργία βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και για τις συσκευές Apple).

Εννοείται πως η υπηρεσία αυτή θα λειτουργεί μέσω Cloud και οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση και σε οποιονδήποτε τίτλο του Xbox Game Pass Ultimate. Ο μόνος περιορισμός που υπάρχει, είναι ότι απαιτείται η χρήση χειριστηρίου για να παίξετε. Όσον αφορά την ανάλυση στην οποία θα «τρέχουν» τα παιχνίδια, η Microsoft αναφέρει πως το πρόγραμμα αυτό τρέχει με βάση τα server blades των Xbox Series S, οπότε μέχρι την αναβάθμιση τους σε εκείνα των Xbox Series X, η ανάλυση 4Κ δεν θα είναι εφικτή.



Η εταιρεία προσπαθεί να συμπεριλάβει το xCloud στο Xbox app των Windows 10, μέχρι στιγμής όμως η χρήση του είναι περιορισμένη σε browsers, όπως το Google Chrome και το Microsoft Edge. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως προγραμματίζεται public preview της έκδοσης για browsers μέσα στην άνοιξη.



Πηγή Εικόνων: The Verge 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*