Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη ματιά στο gameplay του Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (video)

Nacon και Cyanide αποκάλυψαν για πρώτη φορά πλάνα από το gameplay του Werewolf: The Apocalypse – Earthblood. Το video διαρκεί 7 λεπτά και περιέχει commentary από τους developers του action RPG game, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC μέσα από το Epic Games Store.

Ο παίκτης θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει την ανθρώπινη μορφή του ήρωά του (Homid form) για να αλληλεπιδράσει με άλλους χαρακτήρες, να χακάρει υπολογιστές, αλλά και για να εκτελέσει stealth kills, ενώ όταν οι μάχες απαιτούν ταχύτητα και δύναμη θα μπορεί να μετατρέπεται σε λύκο (Lupus form). Η τρίτη και ισχυρότερη μορφή του, αυτή του λυκάνθρωπου (Crinos form), του δίνει τη δυνατότητα να καταστρέψει οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*