Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο concept art του Back 4 Blood από την Turtle Rock

*
Το Back 4 Blood είναι ένα first-person shooter με ζόμπι από την Turtle Rock, την ομάδα ανάπτυξης του Left 4 Dead. Το co-op game ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 2019 και έκτοτε δεν είχαμε νέα για τη μοίρα του από την Turtle Rock, αλλά ούτε και από τη Warner Bros., publisher του τίτλου.

Στις 4 Ιουλίου όμως, για τον εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, η Turtle Rock αποκάλυψε το πρώτο concept art του παιχνιδιού, δημοσιεύοντάς το στο Twitter. Σε αυτό βλέπουμε μια αποικία με τεράστια καρφιά να την προστατεύουν από ορδές ζόμπι. Δυστυχώς αυτό ήταν και το μόνο νέο που είχαμε σχετικά με το παιχνίδι ύστερα από πολύ καιρό. Ίσως όμως μάθουμε περισσότερα στο Fandome event της Warner Bros. τον προσεχή Αύγουστο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*