Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο developer diary για το AO Tennis 2

*
Bigben και Big Ant Studios έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο developer diary για το νέο tennis videogame που ετοιμάζουν, το AO Tennis 2. Το νέο παιχνίδι είναι το δεύτερο στην επίσημη σειρά του Αυστραλιανού Open και η ομάδα ανάπτυξης μιλάει στο σχετικό απόσπασμα για τη δουλειά που έχει γίνει στα κεντρικά γραφεία της, αλλά και το πως συνεργάστηκε με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Οι φίλοι του αθλήματος που θα ασχοληθούν με το παιχνίδι θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλα τα γήπεδα του Melbourne Park και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Το AO Tennis 2 θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιανουαρίου του 2020 και μπορείτε να πάρετε μια γεύση, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Δεν καταλαβαίνω τη λογική να βγάζεις ένα τόσο πετσοκομμένο παιχνίδι. Έχει πολύ λίγους παίκτες, μόνο ένα Grand Slam, και η κίνηση των παικτών ακόμα μου φαίνεται ψεύτικη και αφύσικη. Πώς περιμένουν να πουλήσει ο τίτλος μετά; Εντάξει καταλαβαίνω ότι είναι μικρή εταιρεία αλλά δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία αυτό. Επίσης δεν θα είναι full price τίτλος αλλά και πάλι τα 40 ευρώ είναι πολλά.

*