Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο developer diary για το Wasteland 3 (video)

Ο publisher Deep Silver και η developer inXile Entertainment, δημοσίευσαν το πρώτο developer diary για το Wasteland 3. Σε αυτό, ο lead designer David Rogers αναφέρεται στη δημιουργία των χαρακτήρων, το customization και το σύστημα μάχης.

Πριν λίγο καιρό, ο Jeremy Kopman, lead level designer, επιβεβαίωσε πως ο τίτλος θα υποστηρίζει διαφορετικούς τερματισμούς. Το στέλεχος της ομάδας πίσω από το νέο ισομετρικό RPG σημείωσε πως θα υπάρχουν τουλάχιστον 10 διαφορετικοί τρόποι για να καταλήξετε στο τέλος του παιχνιδιού και εκεί θα οδηγηθούν οι παίκτες από τις αποφάσεις που θα πάρουν κατά τη διάρκεια της βασικής ιστορίας.


Θα υπάρχουν μάλιστα αποφάσεις που θα παίζουν μικρό ρόλο, και άλλες που θα παίζουν μεγάλο. Η inXile Entertainment θέλει προφανώς να επαναφέρει τις καλές μνήμης της σειράς στους fans της και έτσι έβαλε και αυτό το χαρακτηριστικό στο νέο game.

Το Wasteland 3 θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου 2020, για PC (Steam, GOG), PS4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*