Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο gameplay trailer από το The Sinking City στο Switch

Κατά τη διάρκεια της Ε3 2019, η Frogwares αποκάλυψε οτι το The Sinking City πρόκειται να κυκλοφορήσει για Nintendo Switch. Τώρα έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer όπου παρουσιάζεται το πως τρέχει ο τίτλος στην υβριδική κονσόλα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι ένα απλό port και η ομάδα ανάπτυξης έχει κάνει αρκετές διορθώσεις, με βάση πάντοτε το feedback των παικτών. "Κάναμε τα πάντα προκειμένου το παιχνίδι να τρέχει σταθερά σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επίσης βελτιώσαμε τη μάχη. Υπάρχουν νέοι ήχοι για τους πυροβολισμούς και νέα οπτικά εφέ. Επιπλέον έγιναν τροποποιήσεις στον τρόπο συμπεριφοράς του πλήθους και το AI των περαστικών", δηλώνει ο Game Producer Serge Chervonnyi.


Η συνέχεια στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*