Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο gameplay trailer για το Pillars of Eternity 2: Deadfire

*
Μέσω του Pillars of Eternity 2: Deadfire, η Obsidian υπόσχεται στους παίκτες ένα ακόμα ταξίδι στον μαγικό κόσμο της Eora. Αυτή τη φορά η δράση μεταφέρεται στο Deadfire Archipelago, όπου οι παίκτες θα πρέπει να αγωνιστούν για τη σωτηρία της ψυχής τους, έχοντας να φέρουν εις πέρας ένα δύσκολο έργο που είναι το κυνήγι ενός θεού. Στο Pillars of Eternity II: Deadfire θα υπάρχει βελτιωμένη αλληλεπίδραση των παικτών με το περιβάλλον, δυναμικό σύστημα καιρού και δυναμικό σύστημα φωτισμών. Επιπλέον θα υπάρχουν βελτιωμένα spells, νέα τέρατα, νέες ικανότητες, νέα οπτικά εφέ και πολλά άλλα. Το Pillars of Eternity 2 θα κυκλοφορήσει εντός του 2018 και παρακάτω μπορείτε να πάρτε μια ιδέα από το gameplay.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Ακόμα δεν έχω παίξει το πρώτο,το έχω αγοράσει βέβαια.Έτσι όπως πάνε τα πράγματα μέχρι να το ξεκινήσω και να το τερματίσω λογικά θα έχει προλάβει να βγει και το επόμενο.Πολύ ωραίο φαίνεται στο trailer!

*