Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο gameplay trailer για το Sudden Strike 4

H Kite Games και η Kalypso Media έδωσαν ση δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer για το επερχόμενο real time strategy παιχνίδι Sudden Strike 4. Πέρα από την παρουσίαση των single και multiplayer modes του τίτλου, γίνεται αναφορά στην επιστροφή του συστήματος “pause and play”, κάτι που θα επιτρέπει στους παίκτες να "παγώνουν" τη δράση προκειμένου να δώσουν συγκεκριμένες εντολές στις μονάδες τους. Επιπλέον, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από εννέα διαφορετικούς στρατιωτικούς διοικητές με τον καθένα να έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και ικανότητες αλλά και ξεχωριστή ιστορία στα πεδία των μαχών. Το Sudden Strike 4 πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4, Mac και Linux in την άνοιξη του 2017. Για όσους προβούν σε προπαραγγελία μέσω Steam, πέρα από την έκπτωση 15%, θα λάβουν ως δώρο το ψηφιακό digital soundtrack, το digital artbook και το DLC που αφορά τη μάχη του Kursk.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*