Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο gameplay video από το Song of Horror

Η Protocol Games έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay video για το Song of Horror. Σε αυτό η Sophie van Denend εξερευνεί τη σκοτεινή Husher Mansion και πολλές φορές το μοναδικό φως, παρέχεται από ένα κερί που κρατάει στο χέρι της. Η αίσθηση ότι κάποιος βρίσκεται στον κόσμο του Resident Evil είναι έντονη και πέρα από την ατμόσφαιρα υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία που δικαιολογούν κάτι τέτοιο, όπως οι σταθερές γωνίες της κάμερας, ο τρόπος περιγραφής των αντικειμένων και η αποπροσανατολιστική διάταξη των χώρων. Μιας και πρόκειται για “early footage”, σίγουρα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν αρκετά σημεία στο παιχνίδι που πρέπει να βελτιωθούν, ενώ η ομάδα ανάπτυξης δηλώνει πως είναι ικανοποιημένη για τη δουλειά που έχει γίνει ως τώρα και εργάζεται συνεχώς προς τη βελτίωση όλων των πτυχών του τίτλου.



Όσοι θέλουν να παραμένουν ενήμεροι για την ανάπτυξη του Song of Horror, μπορούν να το κάνουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*