Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το Cat Quest II: The Lupus Empire

*
Πριν από περίπου ένα μήνα, η Gentlebros ανακοίνωσε τη συνέχεια του Cat Quest, που θα έχει την ονομασία Cat Quest II: The Lupus Empire. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOs και Android και μέχρι τώρα δεν είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε οπτικό υλικό. Το κενό αυτό έρχεται να καλυφθεί από το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα ανάπτυξης. Το Cat Quest II περιγράφεται ως ένα rapid-fire open-world action RPG, όπου μάχεστε για να φέρετε την ειρήνη στο βασίλειο που κατοικείτε. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε δράκους και τέρατα και να φέρετε εις πέρας μια σειρά από απόστολές, σε έναν τεράστιο κόσμο. Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα για local co-op play. To Cat Quest II: The Lupus Empire θα αφιχθεί στις αρχές του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*