Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το Romance of the Three Kingdoms XIII with Power-Up Kit

H Koei Tecmo έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο  trailer για το Romance of the Three Kingdoms XIII with Power-Up Kit, την αναβαθμισμένη έκδοση του κλασσικού παιχνιδιού στρατηγικής που θα κυκλοφορήσει το χειμώνα στην Ιαπωνία, για PlayStation 4, PlayStation 3 και PC. Η εν λόγω έκδοση θα περιέχει περισσότερους από 100 αξιωματούχους, ανανεωμένα γραφικά για τα πρόσωπα των υπαρχόντων και μια σειρά από νέα στοιχεία όπως “Fame”, “War Council”, αλλά και μεγαλύτερα πεδία μαχών.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Άσχετα αν ο τίτλος Romance of the Three Kingdoms XIII with Power-Up Kit είναι ένας καλός ή κακός τίτλος είναι ευχάριστο το γεγονός που κυκλοφορεί (αν κατάλαβα καλά κυκλοφορεί ξανά, αφού είναι αναβαθμισμένη έκδοση) και στο PS3.
      Μπορεί πλέον να είναι αναμενόμενο να μην κυκλοφορούν ή να κυκλοφορούν σπάνια τίτλοι στις κονσόλες παλιάς γενιάς, αλλά όταν συμβαίνει εκτός από ευχάριστη μπορεί να γίνεται και συγκινητική κίνηση σε κάποιους συναισθηματίες gamers σαν και εμένα.

*