Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το Urban Strife

Το Urban Strife, το επερχόμενο turn-based survival RPG της White Pond Games, απέκτησε και επίσημα το πρώτο του trailer. Η White Pond Games απαρτίζεται από δύο πρώην developers της Ubisoft, έχοντας εμπειρία σε γνωστά blockbusters της όπως την σειρά Assassin’s Creed, Tom Clancy’s, καθώς και τίτλοι όπως I Am Alive και ZombieU.

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του παιχνιδιού, το Urban Strife προσφέρει μια old-school isometric turn based combat εμπειρία επηρεασμένη από την αγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά The Walking Dead. Οι παίκτες θα δημιουργήσουν τον δικό τους χαρακτήρα και μέσα από πληθώρα skills και perks θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν σε έναν κόσμο που έχει κατακλειστεί από τους απέθαντους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*